Woolrich jassen

180 Jaar geleden, was het merk Woolrich al op de markt en is nu nog steeds actueel. Een Woolrich jas heeft pure luxe en is van hoogwaardig kwaliteitsmateriaal vervaardigt. Elke vrouw en man zou een Woolrich jas in de kast moeten hebben. De lange levensduur en de altijd actuele snit geeft een jarenlang plezier van deze jas.
Buitenkleding

Van oorsprong is de kleding gemaakt om buiten te dragen. In de beginjaren van productie werden de jassen en andere kleding gemaakt voor de arbeiders die onder slechte weersomstandigheden buiten moesten werken. Boeren, houthakkers en mensen die in de striemende kou van Alaska buiten moeten zijn voor hun werk, zweren bij de jassen en parka’s van Woolrich. Pauw.com heeft een heerlijke warme serie voor zowel vrouwen als mannen. Het buitenkledingmerk Woolrich blijft trouw aan de oorspronkelijke kleding, dus jassen waar je warm in moet blijven. De parka’s en jassen ogen stoer en comfortabel en zijn aan te schaffen bij Pauw.com. Er is een ruime collectie parka’s voor de dames. De ontwerpen zijn van buitengewone goede kwaliteit. Er worden kunstmatige en natuurlijke vezels gebruikt om deze behaaglijke jassen van te maken.
Houd de kou buiten!

Om de kou buiten te houden, is een Woolrich jas een hele goede keus. On-line kun je zo’n jas op simpele wijze aanschaffen bij de webshop van Pauw. Altijd gratis verzenden en retourneren. Heeft u vragen oven de kleding, dan staat er een deskundig team klaar om u te helpen met shoppen. De personal shopper weet alles op gebied van maten en mode.