Review Gorilla Wear

Eerlijk gezegd ben ik altijd sceptisch wanneer gaat om shoppen bij nieuwe aanbieders. Ik ben een type die jaren lang altijd maar bij een en hetzelfde bedrijf besteld. www.gorillawear.com zag ik ergens voorbij komen. Ik vond de naam erg pakkend en grappig, daarom besloot ik een kijkje te gaan nemen op deze website. Ik moet zeggen, de website ziet er verrekte goed uit. Het is een duidelijke website en ze hebben een groot aanbod aan producten. Wel is het voornamelijk gericht op bodybuilders heb ik het idee. De modellen op de foto’s zijn dan ook erg gespierd en afgetraind. Zelf ben ik niet zo heel erg fanatiek op fitness gebied. Toch vond ik deze modellen wel erg motiverend om te zien. Ik besloot Gorilla Wear de voordeel van de twijfel te geven en plaatste hier een bestelling. Na niet al te lang wachten ontving ik mijn bestelling. Voorzichtig dat ik ben heb ik een broek gekocht. Hier heb ik nu enorme spijt van, want hij is zo ontzettend fijn dat ik er best meer van had willen hebben. De kwaliteit is goed en de prijs was prima. Mooi design. Ik ben er blij mee. Ik denk dat ik vanaf nu zeker vaker bij www.gorillawear.com ga bestellen. Ik had de tip al aan mijn zus gegeven en die heeft onlangs een grote bestelling geplaatst. Ik wil Gorilla Wear bedanken voor de goede service en goede producten. Ik kan weer een nieuw bedrijf op mijn favoriete-lijstje zetten!