Jeans van Jacob Cohën

Al sinds 1985 is Jacob Cohën op de markt met een legendarische serie jeansbroeken. Zoon van de oprichter bedacht in 2003 een geheel nieuwe look voor de spijkerbroek. Luxe en hoogwaardige kwaliteit staan nu hoog in het vaandel en zorgen voor een jeans van sublieme kwaliteit. De beste stoffen worden gebruikt en de broeken worden nog met de hand in elkaar gezet. Zo ontstaat er een jeans die ook echt comfortabel zit en jong en modern oogt. Het merk Jacob Cohën heeft een aantal kleuren en 3 stijlen. Voor elke man is er een jeans te koop.

De 620
Het model 620 is een regular-fit jeans met iets meer bovenbeenruimte. De reguliere taille zorgt voor comfort en is ook voor de oudere heer draagbaar.

622 jeans
De 622 is een slim-fit spijkerbroek met lagere taille. De voetwijdte is duidelijk smaller dan van de regular broek. De wat jongere man zal deze broek zeker waarderen.

Maat 688
De 688 is ook een echte slim-fit jeans. De taille is hoog en de voetwijdte smal. Een comfortabele broek die qua pasvorm heel draagbaar is voor de jongeren onder ons.

Pauw.com

De veelzijdige, klassieke jeans van Jacob Cohën heeft Pauw.com in het assortiment kleding voor mannen. Echte mannen willen toch zeker één of twee jeansbroeken in de kledingkast. Een goede jeans kan altijd casual worden gedragen maar misstaat ook niet met een colbertjasje en modieus overhemd. Snel en gemakkelijk on-line te bestellen. Er wordt óók via internet maatwerk geleverd. Pauw.Com heeft personal shoppers in dienst die kunnen helpen met de aanschaf van een goede broek. Kijk voor meer informatie op de website.